Cégünkről

Nyomtatás

Replant csoport cégünkről

Cégtörténet

1993-ban alakult meg a Cégcsoport egyik elődje. Az eltelt több mint huszonhárom év alatt ajáróbeteg- és a kórházi ellátásban is kiteljesedtünk. Számos új üzletágat nyitottunk, és fejlesztettünk fel. Mindig olyan ellátási területekre léptünk be az általunk képviselt gyártóval közösen, ahol vagy új technológiát tudtunk Magyarországra hozni, vagy az általunk forgalmazott új termékekkel hatékonyabban valósulhatott meg a gyógyítás és a rehabilitáció. 


VEZETŐSÉG

Jóbai Zsolt
ügyvezető igazgató

A Budapesti Műszaki Egyetemen diplomáztam rendszerszervező mérnökként. A második –   külkereskedelmi – diplomám kézhezvétele után 1993-ban kerültem kapcsolatba az egészségüggyel, és ekkor döntöttem a váltás mellett.

A Bristol-Myers Squibb (BMS) gyógyszercég ConvaTec leányvállalatának ügyvezetését végeztem 2000-ig, amikor is megalapítottam a Replant Cardo Kft-t, a későbbi Replant Csoport első cégét.

1997-ben egyik alapítója voltam a magyarországi Orvostechnikai Szövetségnek (OSZ), amelynek később alelnöke, illetve elnöke lettem (2002-2005). Hat évet dolgoztam a EUCOMED Európai orvostechnikai szövetség 12 fős igazgatótanácsában.

A jelenlegi 100 fős cégcsoport több cégét irányítom ügyvezetőként, illetve részt veszek a stratégia kialakításában, megvalósításában.

Hanga Péter
szakmai ügyvezető

Természettudományos (biológia-kémia) és közgazdász végzettséggel rendelkezem. 2006-ban angol nyelvű MBA diplomát szereztem a Buckinghamshire Chiltrens University College-nél. 2014-ben a Vállalatgazdász Akadémia felnőttképzési programján DBA képesítést szereztem. Számos értékesítéssel, marketinggel, HR-rel és személyfejlesztéssel kapcsolatos tréningen vettem részt, amely alakította munkámmal kapcsolatos szemléletemet.

2000-ben részt vettem a cégalapításban. Jelenleg szakmai ügyvezetőként irányítom az értékesítés, marketing, vevőszolgálat és logisztika munkáját. Vezetője vagyok a magyarországi Orvostechnikai Szövetség Kötszer Szekciójának. Célom, hogy a cégcsoport cégei az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközök piacán elismertséget, hírnevet szerezzenek. Fontosnak tartom, hogy tartós, bizalmi kapcsolatokat építsünk a partnereinkkel, és ezen keresztül a piac meghatározó szereplőivé váljunk.

Komenda Norbert
gazdasági igazgató

Közgazdász végzettséggel rendelkezem.

Szakmai tapasztalataimat a Tiszai Vegyi Kombinát Rt-nél, a Pharmavit Rt-nél, illetve a Somody Holding vállalatainál eltöltött mintegy 7 év (1995-2002) alapozta meg. Nagyon hasznos, hogy dolgozhattam az üzleti élet különböző területein különböző pozíciókban (gazdasági, értékesítés, supply chain), ez szélesebb látókört adott nekem és a felmerülő kérdéseket így több látószögből is meg tudom vizsgálni.

2002-ben csatlakoztam a Replant Cardo Kft-hez és azóta látom el a jelentős változásokat megért és cégcsoporttá fejlődött társaságok gazdasági vezetését.

 

ORVOSLÁTOGATÓK ÉS VEVŐSZOLGÁLAT

Orvoslátogatóink közül sokan már húsz éve dolgoznak ebben a munkakörben. Így elmondható, hogy nemcsak megismerték a területükön dolgozó orvosokat,szakápolókat és partnereket, de korrekt szakmai kapcsolatot is ki tudtak alakítani velük. Ennek keretében mind a szabadforgalmú termékek ismeretét, mind a vényköteles termékek felírásához, forgalmazásához szükséges szakmai, jogi információkat biztosítják részükre.

Külön orvoslátogatóink vannak az egyes szakterületen dolgozó orvosok részére, ezzel is biztosítva a magas szintű termékismeretet, specializáltságot.Létszámuk országos lefedettséget tesz lehetővé.

Tapasztalt vevőszolgálatunk a termékkínálatnak megfelelő, specifikus szakértelemmel áll a partnerek rendelkezésére.

A hozzánk forduló betegeknek személyre szóló tanácsadást biztosítunk a termékhasználattal, életvitellel kapcsolatban.

Az egyéni vásárlók, forgalmazók, kórházak és különféle intézmények számára egyaránt megvalósítjuk a 48 órás kiszállítást. Törekszünk arra, hogy a folyamatosan bővülő termékválasztékunk mellett is minden megrendelést maradéktalanul kiszolgáljunk.

 

JÁRÓBETEG-ELLÁTÁS

Úttörőként kezdtünk foglalkozni a ConvaTec által gyártott sztómaterápiás segédeszközök magyarországi forgalmazásával. Ezzel megteremtettük a modern sztómaápolás lehetőségét.

Az OEP támogatásával mára az innovatív termékek ugyanúgy elérhetők a betegek részére, mint Európa többi országában. Gondot fordítunk arra, hogy szabadforgalmú kiegészítő termékekkel még kényelmesebbé tegyük a sztómával való együttélést.

Tevékenységünket a sebkezeléssel bővítettük. Intelligens, nedves sebkörnyezetet biztosító ConvaTec (alginát, hidrokolloid, hab, antimikrobiális hab, hidrofiber) kötszereket kínálunk a krónikus és akut sebellátásra egyaránt.

Az említett fő profilunkként ismert sztómaterápián és sebkezelésen kívül több multinacionális céget és gyártót képviselünk Magyarországon. Vényköteles és szabadforgalmú gyógyászati segédeszközök forgalmazásával foglalkozunk, tevékenységünk kiterjed az otthonápolásra, a betegek szűrésére, betegklubok látogatására.  

A Maxis és Sanyleg gyártók kompressziós termékeinek széles választékát – főként gyógyharisnyákat - kínáljuk a vénás eredetű problémák megelőzésre és kezelésre. Forgalmazzuk emellett a KOB rugalmas pólyákat, valamint Maxis bandázsokat, rögzítőket is, sportsérülésekre.

A nyomási fekély megelőzését Trulife ülőpárnák és Oasis műtéti nyomási fekély megelőző, valamint egyéb preventív eszközök biztosítják, de az otthonápolásban is kínálunk megoldásokat az érintettek számára.

A népbetegségnek számító inkontinencia ellátására Attends betétekkel, pelenkákkal, tisztító és ápoló termékekkel szolgálunk.

 

FEKVŐBETEG-ELLÁTÁS

A ReplantMed Kft. által képviselt gyártók termékei megbízható megoldásokat nyújtanak a fekvőbeteg-ellátásban kezelt betegek számára.

Termékeink megtalálhatók a kórházak anesztéziai, intenzív, sebészeti,kardiológiai, urológiai, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti osztályain, valamint a műtőkben és onkológiai központokban egyaránt.

A termékportfólióban nagy multinacionális cégek prémium minőségű márkái és termékei szerepelnek, mint például: a Smiths Medical csoport Portex, Medex, Level1, Deltec, továbbá a Medisize, Redax, ConvaTec/Unomedical, Vogt Medical, Livanova, Cincinnati Sub-Zero, Integra Medical, Aspide Medical, Boston Scientific, Smiths and Nephew és a Park House termékek.

Fő termékcsoportjaink:

 • a légutak biztosításának eszközei (tubusok, kanülök, filterek, kiegészítő eszközök)
 • a regionális anesztézia eszközei (epidurál, spinál, kombinált és plexus anesztézia)
 • hyper- és hypothermia eszközei (konvektív és konduktív betegmelegítők, vér- és folyadékmelegítők és szerelékeik)
 • fájdalomcsillapításra és gyógyszeradagolásra használható termékeink (katéterek, portok, gyógyszeradagoló pumpák)
 • műtéti eszközök (drenázs és vérmentés eszközei, sebészi fényforrások, fejlámpák, LED fejlámpák, sebészi kéziműszerek, mikrosebészeti műszerek, önfeltáró rendszerek, minimál invazív kéziműszerek, endoszkópos eszközök)
 • implantátumok (sérvhálók, inkontinencia szalagok és hálók, mű-záróizom, péniszimplantátum)
 • fül-orr-gégészeti termékek (koblációs rendszer, innovatív kötszerek)
 • kardiológiai eszközök (pacemakerek, ICD, CRT-D készülékek, beültethető elektródák, holter EKG készülékek)
 • szívsebészeti készülékek (5. generációs szív-tüdő motorok, ECMO készülékek, centrifugál pumpák, gépi vérmentő készülékek, hyper-hypothermiás készülékek)
 • egyszer használatos szívsebészeti eszközök (csecsemő, gyermek és felnőtt oxigenátorok, ECMO oxigenátorok, az extracorporalis keringés eszközei, csőkészletek, hemofilterek és kanülök, gépi vérmentő szettek, centrifugál pumpa fejek)
 • elektromos betegágyak és matracok.

 

cegunkrol

©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews