Szolgáltatásaink

Nyomtatás

Mi, a Replant 4 Care Kft.-nél és a ReplantMed Kft-nél fő értékünknek tartjuk, hogy partnereinknek nem csupán termékeket, de szolgáltatások széles skáláját is nyújtjuk; azaz megbízható megoldásokat az egészségügyben.

Képzések:

  • Akkreditált szakmai alap- és továbbképzéseket, tréningeket szervezünk, az egészségügyi partnereket oktatjuk, a legújabb technológiákat és eszközöket mutatjuk be részük. Egyedülálló sztómaterápia alapképzést és sebkezelő tanfolyamokat tartunk.

Orvoslátogatás:

  • A szakorvosokat, háziorvosokat és szakdolgozókat naprakészen tájékoztatjuk a jogszabályi, szakmai előírásokról, szükség esetén tanácsot adunk.

Kapcsolattartás:

  • Országos szinten tartjuk a kapcsolatot az egyes szociális intézményekkel, betegklubokkal és otthonápolási szolgálatokkal, valamint külön munkatárs révén a kórházi anyagbeszerzőkkel és gazdasági osztályokkal is.
  • A vevőszolgálati munkatársak az egyes szakterületeknek megfelelően korrelálnak. Betegeink részére díjmentesen hívható zöldszámot biztosítunk.

Nagykereskedelmi vevőinkkel kiemelten tartjuk a kapcsolatot.

Logisztika:

  • 48 órás kiszállítás
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews