Sztómaterápiás termékek Sztómaterápiás termékek

A sztóma szó a testfelület valamely részén képzett mesterséges nyílást jelent. A mi esetünkben a vastagbél (kolosztóma), a vékonybél (ileosztóma) vagy a húgycső (urosztóma) valamely szakaszának a hasfalra történő kivezetését értjük.

Fisztulakezelés Fisztulakezelés

A hétköznapi szóhasználatban sipolynak nevezett elváltozás jelentése kóros összeköttetés szervek vagy testüregek között (belső sipoly), melyen keresztül folyadék, szilárd anyag természetellenesen halad, vagy a külvilággal kóros összeköttetés jön létre. Ezek a kóros összeköttetések lehetnek veleszületettek, baleset, fertőzés vagy műtéti beavatkozás következményeként is kialakulhatnak.

Inkontinencia (vizelet, széklet) Inkontinencia (vizelet, széklet)

Férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és időseknek egyaránt lehetnek inkontinencia problémái a gátizom nem megfelelő működése miatt. Számos kiváltó oka lehet ennek, például: gyermekszülés, menopauza, vagy a műtétek utáni hólyagfertőzések. Más esetekben kialakulhat baleset következményeként vagy születési rendellenességként. Választékunkban műtéti és műtét nélküli megoldásokat kínálunk erre a problémára.

Sebkezelés - kötszerek Sebkezelés - kötszerek

Életünkben számos kisebb-nagyobb baleset érhet bennünket, elsősorban fizikai erő vagy hő hatására. Amennyiben a bőr folytonossága megszakad, sebek keletkeznek. Ritkábban vegyi hatás vagy bakteriális fertőzés is vezethet sebek kialakulásához. Utóbbi esetben a sérült területen a bőr vagy a bőr alatti szövetek fertőzése, gyulladása, vérkeringésének romlása akár az adott bőrterület elhalását is okozhatja. Ennek elkerülése érdekében a seb típusának megfelelő modern sebkezelő kötszerek alkalmazása javasolt.

Felfekvés megelőzés Felfekvés megelőzés

A felfekvés (decubitus, nyomási fekély) olyan bőrelváltozás, melyet a felület keringési zavara okoz a tartósan fekvő betegek körében. Folyamatos nyomás alatt a bőr nem levegőzik, és először pirossá válik, majd hólyagos lesz. A bőr elhal és később a károsodás már a mélyebb szöveteket és a csontokat is érinti.

Kompressziós terápia Kompressziós terápia

A kompressziós terápia fő feladata a kialakult ödéma és a vénás hipertenzió csökkentése az izompumpa pótlásával. Ehhez kompressziós harisnya és pólya alkalmazása javasolt.

Intenzív terápia és anesztézia Intenzív terápia és anesztézia

A Replant-Cardo Kft. prémium minőségű termékeket kínál a kórházak intenzív osztályai és az aneszteziológiák részére. Széles termékválasztékunkban megtalálja a légutak biztosításához szükséges Smiths Medical - Portex és Medisize által gyártott eszközöket, a Portex regionális anesztéziai termékeit, illetve a Cincinnati Sub Zero és a Smiths Medical - Level 1 hyper- és hypothermia eszközeit.

Gyógyszeradagolás Gyógyszeradagolás

Bizonyos kezelés típusok esetében különösen fontos, hogy a gyógyszereket a betegek célzottan, a lehető legpontosabb adagolással kapják. Ezt a pontosságot teszik lehetővé a Smiths Medical termékei: a Medex centrál vénás katéterek, a Deltec port-katéter rendszerek és a CADD Legacy ambuláns elektronikus pumpák.

Műtéti eszközök Műtéti eszközök

Kardiológia és szívsebészet Kardiológia és szívsebészet

Urológia/nőgyógyászat Urológia/nőgyógyászat

A ReplantMed Kft. kínálatában olyan nőgyógyászati és urológia termékek széles választéka található, melyek segítségével az inkontinenciával és a merevedési zavarral kapcsolatos panaszok megszüntethetőek. Minden esetben javasoljuk a szakorvossal történő konzultációt.

Termékek potencia zavarra Termékek potencia zavarra

A ReplantMed Kft. által forgalmazott, az American Medical System (AMS) által gyártott - műtéti úton beültethető - péniszimplantátumok használatával a merevedési zavarral kapcsolatos problémák egyszerűen, rövid idő alatt megszüntethetőek.

Fül-orr-gégészet Fül-orr-gégészet

Diabétesz üzletág Diabétesz üzletág

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews