Intenzív terápia és anesztézia

A betegeknél a műtéti altatás miatt vagy egyéb más okból kialakult eszméletlen állapotban létfontosságú a légzés fenntartása. Ehhez a Replant-Cardo Kft. a Smiths Medical, a Medisize és az Unomedical által gyártott kiváló minőségű orvostechnikai eszközök (különböző tubusok, a belégzett levegő szűrésére és/vagy párásítására alkalmas filterek, lélegeztető maszkok, összekötő csövek és csatlakozók) széles választékát kínálja.

A V.A.P. kezelése költséges, és sokszor eredménytelen is. Ezért kiemelten fontos a megelőzés: ehhez számos szempontot együttesen érdemes figyelembe venni, mert csak komplex protokollok kidolgozásával és következetes alkalmazásával lehet eredményesen csökkenteni a betegség előfordulását.

A ReplantMed Kft. a Smiths Medical által gyártott Portex epidurális, spinális, kombinált és plexus anesztéziai eszközök széles választékát kínálja. A széles méretválaszték és a legújabb technológiai fejlesztések nemcsak a betegek, de az orvosok kényelmét is szolgálják.

A betegek különösen ki vannak téve a hypothermia veszélyének a hosszú műtéti idők, a nagy területű beavatkozás során előforduló párolgás és hő veszteség, valamint a nagy mennyiségű irrigáló folyadék miatt. A hypothermia kialakulásának elkerülése és a gyorsabb felépülés érdekében betegmelegítő eszközök használatára van szükség. A megfelelően alkalmazott betegmelegítéssel csökkenthető a kórházban gyógyulással és lábadozással eltöltött napok száma.

Egyedülálló innováció: a chip a többször használatos alaplapban, rögzítve helyezkedik el, így a rendszer egy rögzített állomásnak tekinthető. Az egyszerhasználatos szerelékben ugyanakkor a vér nem kerül közvetlen érintkezésbe a chippel.

A ReplantMed Kft. kiváló minőségű Unomedical által gyártott rögzítőket forgalmaz

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews