Gyógyszeradagolás

A port egy apró fém vagy műanyag kazetta szilikon vagy poliuretán katéterrel, amely lehetővé teszi a célzott és hosszú távú gyógyszeradagolást anélkül, hogy a beteg vénáját újra és újra szúrni kellene. Beültetése 10-20 perc alatt elvégezhető műtéti eljárással történik, leggyakrabban a mellkas bőre alá, a kulcscsontra. A Smiths Medical Deltec portok kiváló minőségüknek köszönhetően élethosszig tartanak.

A hosszú távú gyógyszeradagoláshoz adagoló pumpa használata szükséges. A Replant-Cardo Kft. által forgalmazott egyszer használatos infúziós pumpák lehetővé teszik akár több napos kezelések adagolását is. A termék főként a poszt-operatív helyi érzéstelenítéseknél használatos, úgymint szülés, vagy krónikus fájdalmaknál alkalmazott terápia esetén, valamint rosszindulatú daganatok és más terápiás eljárásoknál, amelyek egyénileg ellenőrzött mikro-befecskendezést igényelnek.

A ReplantMed Kft. által forgalmazott CADD (CADD = Computer Aided Drug Delivery) Legacy ambuláns infúziós pumpák a gyógyszeradagolásra és a fájdalomcsillapításra egyszerű, pontos és időzíthető megoldást kínálnak. Az ambuláns pumpákkal szabályozható a kezelés ideje és a beadásra kerülő gyógyszer mennyisége. A pumpák kis méretüknek köszönhetően hordozhatóak.

Ahol egyszerűen kezelhető, alapfunkciókat biztosító, ám megbízható készlékre van szükség

A Smiths Medical a centrál vénás katéterek széles választékát kínálja. A Medex márkához tartozó Kids Cath, Logicath és az antimicrobiális (ezüstionos) Logicath AgTive katéterek különböző hosszban, külső átmérővel és lumennel vásárolhatóak meg, ezáltal megfelelnek a betegek anatómiájának. Tálcás és szettes kivitelben is megvásárolhatóak, így az orvos maga választhatja ki a szükséges verziót.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews