Műtéti eszközök

Vérmentés Vérmentés

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

A Drentech termékcsaládba tartozó mellkasi leszívó rendszerek kompakt, funkcionális kivitelezésű termékek. Méretük és súlyuk kicsi, rendkívül stabilak, így nagyobb felhasználói biztonságot garantálnak. A fogantyúnak köszönhetően rögzíthetőek a betegágyhoz, így megkönnyítik a betegek szállítását és mozgatását.

Egyedülálló mobilitás: 48 órán át működtethető akkumulátorról, az akkumulátor működés közben is tölthető.

A különböző sérv és prolapsus műtétekhez az egyszer használatos Surgimesh sérvhálók használata ajánlott. A hálók laparoszkópos és nyitott műtéti eljárásokhoz egyaránt használhatóak. Ezek a termékek biokompatibilisek, egyedi fizikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, a beültetés során is változatlanok maradnak, varrás-állóak, struktúrájuk rendkívül ellenálló.

A hasüregi és kismedencei beavatkozások után gyakran alakulnak ki összenövések, melyeknek kóros következményei is lehetnek. Az összenövések megszüntetése fájdalmas, időigényes és költséges beavatkozásokat jelenthetnek. Elhanyagolásuk krónikus medencetáji fájdalomhoz, bélelzáródáshoz és meddőséghez is vezethet. Az Adept anti-adhéziós folyadék egyszerű megoldást kínál a műtétek utáni összenövések megelőzésére, csökkentésére.

A ReplantMed Kft. által forgalmazott BLOODCARE termékek a helyi vérzéscsillapító szerek körébe tartoznak. Hatásuk az oxidált cellulóz (minimum 99% cellulóz tartalom) tulajdonságainak köszönhető. A termékek kiváló vérzéscsillapító hatóanyaga megszünteti a kapilláris vérzéseket, a parenchymás szervekből eredő vérzést, valamint a műtéti terület vérzését a beavatkozások során.

Az Endorec® trokár használatával egyszerűsíthetők a végbélen keresztül végzett sebészeti beavatkozások.

Egyedülálló innováció: a chip a többször használatos alaplapban, rögzítve helyezkedik el, így a rendszer egy rögzített állomásnak tekinthető. Az egyszerhasználatos szerelékben ugyanakkor a vér nem kerül közvetlen érintkezésbe a chippel.

A ReplantMed Kft. egyedülálló színkódrendszerrel rendelkező, kiváló minőségű leszívó katétert forgalmaz, melyek hatékony váladékszívást és biztonságos bevezetést biztosítanak a betegek számára

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews