Kardiológia és szívsebészet

CRM - Szívritmus szabályozás CRM - Szívritmus szabályozás

A kardiológia üzletágon belül a szívritmus szabályozással foglalkozó csoport (Cardiac Rhythm Management - CRM) a szívritmuszavarok, hirtelen szívmegállás és szívelégtelenség kezelésére használt beültethető eszközök kereskedelmével és klinikai supportjával foglalkozik

CPB - Cardiopulmonary bypass CPB - Cardiopulmonary bypass

A Cardiopulmonary bypass (CPB) egy olyan technika, amely ideiglenesen átveszi a a szív és a tüdő feladatait műtét közben, fenntartva a vérkeringést és az oxigén ellátást.

Vérmentés Vérmentés

Vannak olyan sebészeti beavatkozások, melyek során jelentős a műtét alatti vérvesztés. Ezeknél a műtéti beavatkozásoknál vérmentő készülék, ún. Cell Saver birtokában, ma már van lehetőség a műtét alatti vérveszteség minimalizálására.

Hypothermiás készülékek Hypothermiás készülékek

A betegek különösen ki vannak téve a hypothermia veszélyének a hosszú műtéti idők, a nagy területű beavatkozás során előforduló párolgás és hő veszteség, valamint a nagy mennyiségű irrigáló folyadék miatt. A hypothermia kialakulásának elkerülése és a gyorsabb felépülés érdekében betegmelegítő eszközök használatára van szükség.

Szív- és érsebészeti kéziműszerek Szív- és érsebészeti kéziműszerek

Integra és Jarit termékek

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews