Urológia/nőgyógyászat

A vizeletinkontinencia korunk népbetegsége, mely akaratlan vizeletvesztést jelent. Tévhit azonban az, hogy az inkontinencia az idősebb korosztály betegsége! Gyakorisága az évek előrehaladtával arányosan nő ugyan, de életkortól és nemtől függetlenül bárkinél kialakulhat. Súlyos panaszok esetén a műtéti kezelés (inkontinencia szalag vagy háló beültetése) is indokolt lehet.

A mű-sphyncter a prosztata műtétek következtében kialakult férfi inkontinencia megszüntetésére szolgáló eszköz, jelentése: mű-záróizom. Ez egy műtéti beavatkozással beépíthető rendszer, amely azáltal szabályozza a vizeletürítést, hogy a beteg záróizmát helyettesíti. Használata nagyon egyszerű.

A ReplantMed Kft. által forgalmazott, az American Medical System (AMS) által gyártott - műtéti úton beültethető - péniszimplantátumok használatával a merevedési zavarral kapcsolatos problémák egyszerűen, rövid idő alatt megszüntethetőek.

A medencében a méhet különböző izmok, ínszalagok és szövetek tartják. Ezek az izmok azonban meggyengülhetnek, ami méhsüllyedést okozhat. A méhgyűrű egy olyan eszköz, amely a hüvelycsatornába helyezve alátámasztja a süllyedő méhet. Különböző méretekben kapható, használható ideiglenesen vagy akár véglegesen is.

A Replant-Cardo Kft. ballonkatéterek és bevezetőkatéterek teljes skáláját forgalmazza.

A ReplantMed Kft. kiváló minőségű Unomedical által gyártott steril és nem steril vizeletzsákokat forgalmaz

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews