Inkontinencia (vizelet, széklet)

Hirtelen megtörténhet. Tüsszentéskor, köhögéskor, nevetéskor előfordulhat vizeletcsepegés. Nagyon kellemetlen, de ezzel együtt lehet élni.

Férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és időseknek egyaránt lehetnek inkontinencia problémái a gátizom nem megfelelő működése miatt. Ennek számos kiváltó oka lehet, például: gyermekszülés, menopauza, vagy a műtétek utáni hólyagfertőzések. Más esetekben kialakulhat baleset következményeként vagy születési rendellenességként is. Sok esetben az inkontinencia kezelhető.

Minden esetben ajánlott az orvos, nővér vagy tanácsadó segítségét kérni a kiváltó okokkal és a javasolt kezeléssel kapcsolatban.

A medencetájéki izmok megfelelő tornája sok esetben javíthat a már kialakult inkontinencia súlyosságán, vagy megelőzheti kialakulását.

Bővebb információért kérjük látogasson el a www.cseppmentes.hu oldalra.

A vizeletinkontinencia korunk népbetegsége, mely akaratlan vizeletvesztést jelent. Tévhit azonban az, hogy az inkontinencia az idősebb korosztály betegsége! Gyakorisága az évek előrehaladtával arányosan nő ugyan, de életkortól és nemtől függetlenül bárkinél kialakulhat. Súlyos panaszok esetén a műtéti kezelés (inkontinencia szalag vagy háló beültetése) is indokolt lehet.

A mű-sphyncter a prosztata műtétek következtében kialakult férfi inkontinencia megszüntetésére szolgáló eszköz, jelentése: mű-záróizom. Ez egy műtéti beavatkozással beépíthető rendszer, amely azáltal szabályozza a vizeletürítést, hogy a beteg záróizmát helyettesíti. Használata nagyon egyszerű.

A ReplantMed Kft. kiváló minőségű Unomedical által gyártott steril és nem steril vizeletzsákokat forgalmaz

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews