Kétrészes sztómaterápiás termékek

Kétrészes sztómaterápiás rendszer esetén az alaplap és a zsák különálló segédeszközök. A sztómaviselőnek viszont az alaplaphoz zsákot kell csatlakoztatnia, a két termék egymás kiegészítője. A kétrészes rendszerek alternatív megoldást jelentenek a naponta cserélendő egyrészes rendszerek mellett. A kétrészes termékek gyűrűi lehetővé teszik a zsákok eltávolítását és felhelyezését anélkül, hogy az alaplapot mindennap eltávolítanánk. A kétrészes zsákokat azoknak a betegeknek fejlesztették ki, akik nem részesítik előnyben a naponkénti alaplapcserét (a túlzott igénybevétel esetleg irritálná a sztóma körüli bőrfelületet vagy egyéb ok miatt nehézkes a napi csere). Ez esetben az alaplap több napig is fenntartható és csak a zsákot kell naponta (esetleg naponta többször) cserélni. A zsákokat egyszeri viseletre tervezték, amikor megtelnek el kell dobni azokat (a nyitott és urosztómás zsákok üríthetőek).

A ConvaTec a kétrészes termékek széles választékát ajánlja a sztómaviselőknek.

A Combihesive rendszer teljes biztonságot és szagtalanságot biztosító termékcsalád. Számos, az egyedi igényekhez teljesen alkalmazkodó alaplap kapható. Többféle mérete minden sztómamérethez igazítható, 3-5 napig a bőrön tartható, ezáltal védi azt a felmaródástól. A hozzá kapcsolódó zsákok lélegző (textilszerű) borítással vannak ellátva, melyek a bőr szellőzését és kellemes viseletet biztosítanak. A zsákok nyitott, zárt és urosztómás kivitelben kaphatóak.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews