Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Inkontinencia következményei

Inkontinencia következményei 7 éve, 1 hónapja #6

Már 7 éve, nekem is inkontinenciával kezdődött minden.
Eléggé megijedtem, gyorsan orvoshoz siettem. kaptam is állandó katétert, amivel még két hónapig dolgoztam, majd belázasodtam, fertőzés is kialakult. Már alhasi fájdalmaim is voltak. Vizsgálatok sora követék egymást, míg kiderült leállt a hólyag működésem. Nem volt más megoldás, mint az urosztóma. Miután ki kellett venni az egész hólyagot, helyére kialakítottak egy Koch reservoart, amibe gyűlik a vizelet, amit belső billentyű zár. Így tudom szabályozni a leeresztést.
Vagyis komoly dolog, akár ez is lehet belőle.

Válasz: Inkontinencia következményei 7 éve, 1 hónapja #7

Roszprimné Vass Mariann beküldte:
Már 7 éve, nekem is inkontinenciával kezdődött minden.
Eléggé megijedtem, gyorsan orvoshoz siettem. kaptam is állandó katétert, amivel még két hónapig dolgoztam, majd belázasodtam, fertőzés is kialakult. Már alhasi fájdalmaim is voltak. Vizsgálatok sora követék egymást, míg kiderült leállt a hólyag működésem. Nem volt más megoldás, mint az urosztóma. Miután ki kellett venni az egész hólyagot, helyére kialakítottak egy Koch reservoart, amibe gyűlik a vizelet, amit belső billentyű zár. Így tudom szabályozni a leeresztést. Tény, ennek másik alapja fejlődési rendellenesség, mint kiderült, ami felnőtt korban jelentkezett.
Vagyis komoly dolog, akár ez is lehet belőle.

Válasz: Inkontinencia következményei 7 éve #8

SZépjóestét Mariann.Én 55-évesvagyok és nyolcéve éjeli inkontinenciával élő és én Tena-komfortot használok guminadrággal-ésmár mindenfele próbálkoztam hasonlókkal levelezni barátkozni és tanácsokat cserélgetni.Ha ön ugygondolja hogy igy levélbe barátkozzunk irjon nekem leveleta Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. --ra és tudok akkor képet is küldeni és ott jobban lehet mindent megirni.Elnézést a zavarásért-Ferenczi Béla Tát
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc
©2015 Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. Minden jog fenntartva. - A Replant.hu weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Replant 4 Care Kft., ReplantMed Kft. engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.replant.hu internetes címet!
A weboldalt készítette és üzemelteti:OpenIT Számítástechnikai Tanácsadó Kft.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews